Miten lainaan

OSTA TAI LAINAA

Taidelainaamo tarjoaa asiakkaille vaivattoman tavan hankkia laadukasta taidetta omaksi tai vuokralle. Asiakas voi vuokrata teoksen edullisella kuukausimaksulla ilman korkoa tai muita kuluja. Teoksen voi myös lunastaa omaksi maksamalla kuukausimaksua, kunnes teos on kokonaan maksettu. Suoritetut lainamaksut hyvitetään täysimääräisesti teoksen myyntihinnasta.

Lainasopimus voidaan tehdä määräajaksi tai toistaiseksi. Asiakas voi halutessaan palauttaa teoksen, jolloin lainasopimus päättyy välittömästi.

Teoksen voi myös lunastaa omaksi kertaostona.

Asiakkaana voi olla yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö.


LAINAUSHINNASTO

Teoksen hinta, lainausmaksu/kk
alle 200 € | 10 € / kk
201–700 € | 20 € / kk
701–1 000 € | 30 € / kk
1 001–1 500 € | 40 € / kk
1 501–1 800 € | 50 € / kk
yli 1 800 € | sopimuksen mukaan

TAIDELAINAAMON SÄÄNNÖT

1.Taidelainaamon tarkoituksena on lainata taideteoksia korvausta vastaan. Taideteoksia voi myös ostaa osamaksulla tai kertamaksulla.

2.Taidelainaamo toimii Galleria Beckerin (Seminaarinkatu 28) ja Galleria Ratamon (Veturitallinkatu 6) yhteydessä erikseen ilmoitettavina aukioloaikoina sekä verkossa osoitteessa jyvaskylan-taiteilijaseura.gruppo.fi/taidelainaamo

3. Lainaaja maksaa teoksesta kuukausittain Jyväskylän taiteilijaseuran vahvistaman lainausmaksun.

4.Peruslaina-aika on yksi kuukausi, mutta teoksen voi lainata ennalta sovituksi pitemmäksi ajaksi. Laina-ajan kuluttua umpeen teos on palautettava lainaamoon tai siitä on tehtävä ostosopimus. Jos lainaaja haluaa ostaa teoksen, suoritetut lainamaksut vähennetään teoksen myyntihinnasta.
Teoksen voi myös lunastaa omakseen maksamalla lainamaksuja kunnes teoksen hinta on tullut täyteen.

5.Lainaaja on velvollinen korvaamaan laina-aikana teokselle mahdollisesti aiheutuneet vahingot.

TILATTAVISSA OLEVAT TEOKSET

Kaikki Taidelainaamon sivuilla esitellyt teokset eivät ole paikan päällä taidelainaamossa. Kun teoksen yhteydessä lukee TILATTAVISSA, teos on taiteilijan hallussa muualla. Voit halutessasi tilata teoksen nähtäväksi taidelainaamoon laittamalla meille viestipyynnön kyseisen teoksen kohdalta. Teosten toimitusaika ja saatavuus saattavat vaihdella.